Onze camping op Texel

Onze camping is geopend van 1-04-2024 tot 15-10-2024

Helaas hebben wij geen seizoens plaatsen.
Voorseizoensplaatsen zijn helaas niet meer beschikbaar voor 2024. Wij hebben nog 1 naseizoensplaats beschikbaar in overleg.
reserveren kan via de mail fam.backer@outlook.com of 0222 – 311285

Welkom op onze camping. Wij zijn Jeroen en Mandy Backer. Samen met onze kinderen Levi en Zoƫ zetten wij het familiebedrijf voort sinds 2017.

In het noorden van Texel vindt u onze camping tussen de vuurtoren en het wad. Onze camping op Texel bestaat uit 15 ruime plaatsen van ongeveer 150 vierkante meter per stuk. Deze zijn omgeven door een boom singel, voorzien van elektriciteit en gratis wifi. Wij hebben ook voor- en naseizoen plekken. U kunt gebruik maken van uw eigen parkeerplaats en fietsbox met oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Honden zijn welkom, maar dienen aangelijnd te zijn.

Wij zijn een akkerbouwbedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en rond onze akkers ligt een kleine wandelroute.

Wij bieden u een rustige camping zonder speeltoestellen. Ook zijn wij in het bezit van een AED.

Daarnaast bestaat ons sanitair gebouw uit 3 douches, 2 wasgelegenheden, 3 toiletten en een urinoir. Een ruim keukenblad met 2 spoelbakken, koelkast met vriesvak, wasmachine (tegen betaling). druk boven aan de site op de roundme, hier kunt u 360 graden kijken vanuit de lucht over de camping en kiezen voor 360 graden in ins toiletgebouw.