Caravan cleaning Texel

Caravan cleaning Texel


Na een lang seizoen is uw caravan natuurlijk toe aan een goede schoonmaakbeurt. Wij van Caravan cleaning Texel reinigen uw hele caravan met biologische afbreekbare producten. Zo kunt u met een gerust hart uw caravan stallen tot het volgende seizoen.

Na een intensief kampeerseizoen hebben caravans het zwaar te verduren. Vuil, zwarte strepen en hardnekkige vlekken. Het is bij ons mogelijk om uw caravan door ons te laten wassen en een wax- en polishbehandeling te laten ondergaan. Uw caravan wordt gereinigd en gewaxt met professionele biologisch afbreekbare producten speciaal ontworpen voor caravans.

De wax- en polishbehandeling geeft een beschermlaag van ongeveer 6 maanden. Dit zorgt ervoor dat vuil minder snel hecht en makkelijker afgevoerd wordt. Door de polishbehandeling krijgt uw caravan een mooie glanslaag en ziet uw caravan er weer als nieuw uit.

Kosten

Afhankelijk van hoe groot en vuil uw caravan is, maken wij voor u een persoonlijke prijsopgave. Zo weet u altijd vooraf wat u betaalt.

Afspraak

Wij vinden het fijn om onze afspraak na te komen. Daarom maken we graag een afspraak wanneer de caravan gereinigd gaat worden. Bel 0222 – 311285 of mail ons voor het maken van een afspraak.

Klik hier om uw caravan te laten reinigen

Hieronder een aantal foto’s met eindresultaten of het verschil van voor en na een was- wax- en polishbehandeling.